Vägen till billiga fototapeter

Att man får betala någon tusenlapp för en fototapet är inte ovanligt. Vill man ha en hel vägg, eller kanske till och med ett helt rum tapetserat får man betala en ganska stor summa. Men det finns vägar att gå för att hålla nere priset. Vägar att gå för att få billiga fototapeter.

Det första man kan göra är att anmäla sig till nyhetsbrev hos alla de företag som erbjuder fototapeter online. Företagen vet att de måste hålla intresset uppe hos kunderna med erbjudanden, tävlingar och tips. Har man inte bråttom kan man vänta in kampanjer eller andra erbjudanden och på så vis köpa billiga fototapeter på ett relativt enkelt sätt.

Andra steget är att jämföra flera företags priser. Vill man själv ladda upp ett foto blir jämförelsen enkel. Man laddar upp fotot och ser sedan exakt vilket priset skulle bli. Genom att göra detta hos flera företag har man snart klart för sig hur prisbilden ser ut. Men det är en sak man bör tänka på i detta fall. Se till att jämföra exakt samma sak. Det finns nämligen olika kvalité på fototapeter. För att göra jämförelsen rättvis måste man jämföra exakt samma kvalité.

Tredje steget gäller för de som inte tänkt ladda upp bild utan vill ha ett av de färdiga motiv som finns i butikerna. Vissa motiv är dyrare än andra och genom att titta på motiv hos flera butiker kanske man kan hitta ett som är billigt.

Fjärde punkten är att minska storleken. Den faktor som påverkar mest vilket pris man får är vilken storlek som fototapeten ska vara. Måste man ha över hela väggen eller är det okej att ha den som en stor tavla på mitten av väggen? Om det ska vara en fondvägg – välj den minsta väggen.

Så visst går det att få billiga fototapeter – man ska bara ha tålamod, jämföra och tänka till ett varv extra.